Een auto leasen is online snel geregeld

Een auto leasen is een perfecte oplossing. Stel. Je wilt graag een spiksplinternieuwe auto rijden, maar hebt niet het complete bedrag op de bank staan. Je kunt dan een lening afsluiten en heel veel rente betalen óf je gaat een auto leasen. Je least een auto voor een vast bedrag per maand. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Dit leasebedrag is al bekend voor je je contract afsluit. Je kunt je wensen en eisen met betrekking tot je lease auto aanpassen aan je budget. Hou er wel rekening mee dat de leaseprijs hoger wordt naarmate de auto duurder is. Ook het aantal kilometers op jaarbasis zal meetellen in de leaseprijs. Toch is een auto leasen een goed idee.

Een auto leasen is duidelijk

Je weet immers iedere maand precies waar je aan toe bent. Je weet precies welk bedrag je apart moet zetten om de lease te kunnen betalen en je hoeft geen rekening meer te houden met extra budget voor onderhoud, reparaties, verzekeringen en wegenbelasting. Ook vervangend vervoer bij ernstige schade is is dan geregeld. Al deze zaken zitten in bij de leaseprijs. Het enige waar je zelf nog voor moet zorgen is de brandstof. Tegenwoordig zien we steeds meer elektrische of hybride lease auto's. Het laden bij een laadpaal betaal je ook zelf.

Wat is financial lease?

Dat klinkt als een nogal moeilijke term. Toch valt dat reuze mee. Nog niet zo lang geleden hadden we het dan gewoon over huurkoop in plaats van financial lease. Je betaalt net zo lang huur tot je het bedrag hebt afgelost en de auto van jou is. Ook hier hebben we het over een vast bedrag per maand, maar daar zit niet alles bij inbegrepen. Je zult dan zelf nog moeten zorgen voor de verzekeringen, wegenbelasting, onderhoud en reparatie. En natuurlijk ook de brandstof. Je bent dan namelijk economisch eigenaar van de auto. Dit gaat in op het moment dat je de eerste termijn hebt betaald. De auto is ook direct je onderpand.

Er zijn nog meer lease-vormen beschikbaar

Je kunt ook nog gaan voor private lease. Dat is een goede oplossing als je de auto niet zakelijk maar alleen privé rijdt. Er zijn zelfs diverse mogelijkheden voor financiering. Laat je eens vrijblijvend adviseren via de website of de telefoon. De website zelf is al heel overzichtelijk, maar het kan zomaar zijn dat je nog aanvullende vragen hebt. Er is daarom een chat, via de site, beschikbaar. Zo heb je al snel de antwoorden op jouw vragen.

Berichten gemaakt 13

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven