Je bedrijfsafval netjes laten afvoeren? Geen probleem!

Waar gehakt wordt, vallen spaanders. Dat is in ieder bedrijf zo. Ieder bedrijf creëert afval, of je nu papierloos werkt of niet. Natuurlijk vormt het ene bedrijf meer bedrijfsafval dan het andere, maar afval is overal. Maar nu is de hamvraag: hoe kom je netjes van je bedrijfsafval af? Even naar de stort rijden met een bus of aanhanger vol gaat nogal in de papieren lopen. Je moet daar een werknemer voor vrijmaken, iedere keer dat je bij de vuilstort komt extra betalen en dan zul je zien dat je een hele tijd moet wachten voor je het terrein op mag. Dat moet gemakkelijker kunnen. En dat kan!

Je laat je bedrijfsafval gewoon ophalen!

Je huurt een container waarin je al het bedrijfsafval doet en zet deze container op de afgesproken momenten aan de weg. Dat kan eens in de maand zijn, maar ook meerdere keren per week. De frequentie is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid afval, maar ook zeker van het soort afval. Heb je een viswinkel? Dan wil je het afval natuurlijk eigenlijk dezelfde dag nog opgehaald hebben. Heb je een advocatenkantoor? Dan kan het best even wachten. Zo is er voor ieder bedrijf een oplossing te bedenken. En het mooist van alles? Je hoeft niet met je afval te slepen!

Laat je papieren direct vernietigen

Ook papier en karton kan onder bedrijfsafval vallen. Krijg jij pallets vol breekbare waren binnen om in je winkel te zetten? Zit de kleding die jij verkoopt in dozen? Dan kan het heel handig zijn om een speciale papiercontainer neer te zetten. Heb jij echter te maken met vertrouwelijke stukken? Dan wil je deze niet zomaar in een papiercontainer plaatsen. Je wilt dan zeker weten dat de vertrouwelijke informatie niet op straat komt te liggen. Nu kun je natuurlijk ieder stuk door een schredder halen, maar dat kan gemakkelijker. Laat het papier vernietigen terwijl het opgehaald wordt.

Een bedrijfsafvalcontainer mag je niet overal maar zetten

Er zijn steden en dorpen waar je je container alleen op ophaaldagen aan de weg mag zetten. Dat is beter voor het straatbeeld. Maar hoe krijg je zo'n enorme container je pand binnen? Door een minder grote container te nemen. Er zijn flinke containers, op vier wielen, die door een gewone deur passen. Het is dan een kwestie van een hokje maken waar de container kan staan en waar je gemakkelijk bij kunt om er afval in te doen. Je rijdt de container dan op ophaaldagen gemakkelijk naar buiten en na het legen weer naar binnen.

Berichten gemaakt 13

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven