Zo onderhoud je je bedrijfspand

Wanneer je een bedrijfspand hebt waarin je werkzaamheden uitvoert is het belangrijk dat je deze regelmatig onderhoud. Vooral wanneer je in dit pand ook nog eens klanten ontvangt, wil je dat het bedrijfspand er goed uitziet en dat de eerste indruk van de klant goed is. Het is hierbij belangrijk dat je schade voor bent, zodat je hier geen extra kosten aan kwijt bent. 

Preventief onderhoud

Het bedrijfspand kan net als de auto om de zoveel tijd een keuring door. Je kunt dit zelf doen, maar je kunt hier ook een ander bedrijf voor inschakelen. Zorg ervoor dat je alle onderdelen van jouw bedrijfspand langs gaat om te controleren of deze aan onderhoud toe zijn. Denk hierbij aan onderdelen als verwarming, het dak (voor lekkage), vloeren en beveiliging. 

Extra aandacht

Je kunt natuurlijk ook extra aandacht aan je bedrijfspand schenken door bijvoorbeeld reclame in te zetten of bewegwijzering aan te geven voor klanten. Voor het pand kun je bijvoorbeeld een led reclamebord plaatsen met daarop jouw bedrijfslogo. Ook door in het pand meerdere onderdelen te plaatsen die wijzen op jouw bedrijf zorg je ervoor dat klanten zich welkom voelen. Juist door net wat extra aandacht te schenken aan je bedrijfspand zorg je ervoor dat je een goede indruk achterlaat bij de klant. Kijk hiervoor eens bij Nedlite

Groot en klein onderhoud

Wanneer je een pand huurt, komen de kosten van het grote onderhoud in de meeste gevallen bij de verhuurder terecht. Moet het pand dus opnieuw geschilderd worden? Geef dit direct aan bij de verhuurder. Maak hierover dus eerst heldere afspraken met jouw verhuurder.

Berichten gemaakt 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven