29 januari 2022

De beste tips voor planten op kantoor!

2 min read

Planten zijn gezond. Of ze nu in huis staan of buiten. Planten zorgen voor extra zuurstof. Als je planten op kantoor zet is bewezen dat het zorgt voor extra zuurstof, een gezondere werk atmosfeer, meer activiteit, minder stress, meer rust en een goede vochtbalans. Het is dus zeker raadzaam om planten op kantoor neer te zetten. Maar hoe vind je de juiste planten voor op kantoor? Wat zijn de trends? Lees de tips in dit artikel voor planten op kantoor!

Top 3 tips

Tip 1: Koop grote planten

Grote planten zijn gezellig en kleden alles snel af. Bovendien hoef je er dan niet heel veel neer te zetten en creëer je toch een fijne werksfeer op kantoor.

Tip 2: Hang planten op

In huizen zie je het al en daar is het ook al helemaal ingeburgerd. Alleen bij planten op kantoor zie je het nog niet zoveel. Meestal staan planten op kantoor en hangen ze niet. Toch bespaart het veel ruimte en is het heel gezellig. Hang dus vooral veel planten aan het plafond. het bespaart ruimte en bevond de werkruimte.

Tip 3: Koop cactussen

Cactussen staan er bekend om dat ze niet veel water nodig hebben. Het zijn daarom de meest ideale planten voor op kantoor. Het mooie eraan is dat ze gezellig zijn en dat je toch planten op kantoor hebt die weinig onderhoud nodig hebben.

Nog meer tips

Tip 4: Maak een plantenmuur

Het is tegenwoordig erg hip en je ziet het veel planten die je aan de muur hangt. Het kleedt af en je hebt een gezellige sfeer. Bovendien heb je gelijk planten op kantoor. Er zijn zelfs speciale bakken voor te koop.

Tip 5: Maak een waterschema

Indien je toch planten op kantoor hebt die veel water nodig hebben is het raadzaam om een schema op te hangen zodat iedereen weet wanneer de planten op kantoor water hebben gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *