luxe aanstekers

Een aansteker met een luxe signatuur gewenst? Ga voor plasma!

In een huishouden dat van alle gemakken en attributen is voorzien kan het in wezen niet anders dan dat een aansteker hierin niet ontbreekt. Voor het aansteken van kaarsjes of zelfs het gasfornuis kunnen aanstekers immers altijd van pas komen. op het gebied van aanstekers heb je tegenwoordig trouwens heel wat te kiezen. Zo zijn aanstekers niet alleen steeds veiliger geworden, ze zijn ook een stuk duurzamer en stijlvoller dan in vroegere tijden. Dit geldt vooral als je voor luxe aanstekers kiest, waar plasma aanstekers een uitstekend voorbeeld van vormen. Je leest in de volgende alinea’s wat dit type aansteker zo speciaal maakt.

luxe aanstekers

Waarom zijn plasma aanstekers te prefereren?

In vergelijking met andere varianten aanstekers bieden plasma aanstekers deze drie enorme voordelen:

  • Een plasma aansteker is beter voor het milieu dan een ‘gewone’ aansteker. Bij de plasmavariant worden er namelijk geen chemicaliën gebruikt en gassen verbrand. Verder is het zinvol om te vermelden dat plasma aanstekers op elektriciteit werken. Wanneer de batterij leeg is kun je ‘m dus simpelweg opladen en vervolgens opnieuw gebruiken.
  • Plasma aanstekers presteren uitermate stabiel. Ze zijn dus ook in de buitenlucht goed te gebruiken, zelfs bij niet ideale weersomstandigheden.
  • Aangezien je deze aansteker steeds kunt opladen hoef je niet elke keer een nieuwe te kopen.

Voor hoeveel bogen ga je?

Wat je zeker moet weten over plasma aanstekers is dat deze geen vuurtje produceren zoals je van ouderwetsere vormen van aanstekers gewend bent. Nee, hiermee is namelijk sprake van een plasmaboog. Hier komt meteen die stabiliteit vandaan waar deze aanstekers zo om bewierookt worden. Verder is het goed om alvast na te denken of je voor een enkele plasmaboog wenst te gaan, of dat je een dubbele of zelfs driedubbele boog prefereert. 

Berichten gemaakt 51

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven