direct mailing

Een persoonlijke boodschap sturen

Het sturen van een folder of catalogus die niet op een naam is gericht, heeft meestal niet zoveel succes als een poststuk die per naam is verstuurd. Door gebruik te maken van direct mailing, verstuur je een folder, flyer of catalogus die persoonlijk is gericht op de ontvanger. Je kunt op deze manier ook gericht per ontvanger iets versturen, op het platform van adverteerweb.nl stel je eenvoudig zelf je mailing samen. Dit kun je doen aan de hand van een aantal kenmerken, omdat deze aan elkaar zijn gelinkt is het eenvoudig werken met het platform.

direct mailing

Stel je eigen mailing eenvoudig samen

Bij een direct mailing is het de bedoeling dat je een bepaalde groep ontvangers gebruik laat maken van je mailing, dit kan bijvoorbeeld een folder zijn. Op het platform van adverteerweb.nl kies je om te beginnen de verpakking voor je product, daarna kies je of je een catalogus, folder of een flyer wilt versturen. Bij de verpakking kun je ook kiezen uit een aantal verpakkingen, bijvoorbeeld een envelop met een venster of een Sail Mailpack. Tot slot geef je het aantal op en wanneer de zending verspreid moet worden en je mailing is geregeld.

Enige platform met deze dienst

Je bent vast nog nooit eerder een platform tegengekomen die deze direct mailing diensten op deze manier voor je verzorgt, adverteerweb.nl is het enige platform die dit aanbiedt. Dan hebben we het nog niet over het scherpe tarief gehad waarvoor je een complete mailing kunt laten versturen, de resultaten zijn ook goed meetbaar omdat je de boodschap op een persoonlijke manier verstuurd. Unieke aan dit platform is, dat alle diensten die je nodig hebt voor een mailing aan elkaar zijn gelinkt. Je hebt dus niets anders meer nodig dan Adverteerweb om een complete mailing te maken.

Berichten gemaakt 52

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven