ehbo app

EHBO APP, WAAR MOET U OP LETTEN?

Niemand wilt het meemaken, maar er komen vaak bedrijfsongevallen voor. Weet u dan precies wat u moet doen om die persoon te helpen? Hoe weet u waar uw collega is of wat er precies aan de hand is? Door de EHBO App van Safequard te gebruiken kunt u snel ingrijpen. De EHBO App vertelt u welke handelingen er uit gevoerd kunnen worden. Misschien stikt er wel iemand in een pinda of valt uw collega flauw. Deze app zorgt ervoor dat u de nodige assistentie krijgt die u verwacht.  Weet u wat u moet doen in een noodsituatie? Uiteraard kunt u in geval van nood altijd 112 bellen, maar uw collega daar laten liggen wilt u ook niet. In de app is in overleg met het bedrijf waar u werkt verschillende voorkomende situaties beschreven. Daarnaast doet Safequard zelf ook nog een aantal veel voorkomende situaties in het systeem zetten. Zo heeft u altijd een hulpmiddel op zak en kunt u de juiste handelingen uitvoeren.  

ehbo app

EHBO app: Moet ik naar de dokter?

Komt u een bepaalde situatie tegen waar uw collega een vreemde huiduitslag heeft? Of iemand die gevallen is en enorme nekpijn heeft? Met een paar drukken op de knop kunt u de situatie uitleggen in de EHBO App. Deze herkent bepaalde signalen en helpt u om de juiste handelingen uit te voeren. Daarbij komt er ook het advies te staan of u de dokterspost kunt bellen of andere handelingen.  Met de EHBO functie ‘Moet ik naar de dokter?’ krijgt u hier advies op maat over. Tegelijk krijgt uw leidinggevende en de EHBO’ers in de buurt van het ongeval een bericht. Deze worden als het ware opgeroepen om u te komen helpen. Zo is het systeem niet alleen handig om de EHBO handelingen uit te voeren, maar ook voor de werkgevers een handig systeem om in gebruik te nemen.

ehbo app

EHBO app van Safequard

Het maakt niet uit in wat voor een werkomgeving u werkt, de EHBO App van Safequard zorgt ervoor dat uw veiligheidsorganisatie zo efficiënt mogelijk draait. Dit zorgt voor een betrouwbaar vangnet voor de veiligheid in het bedrijf. Is er écht een noodgeval (categorie hartaanval, bewusteloosheid, vergiftiging of hevige bloeding)? Dan komt de EHBO app zeker van pas. De app roept hulp en geeft advies over het handelen. Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor een professioneel systeem met ingebouwde EHBO functie? Neem vrijblijvend contact op met Safequard en zij helpen u graag verder!

Berichten gemaakt 40

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven