spanbanden

Hier worden spanbanden voor gebruikt

Je hebt er vast wel eens van gehoord, maar hebt nooit gedacht dat jij ze nodig had: spanbanden. Spanbanden worden gebruikt voor de meest uiteenlopende doeleinden. Grote bedrijven gebruiken ze veel, maar wellicht heb jij met je kleinere onderneming of zelfs voor persoonlijk gebruik ook baat bij spanbanden.

spanbanden

Deze speciale banden worden gebruikt om producten veilig te veranderen. Daarvoor zijn ze eigenlijk onmisbaar. Je gebruikt spanbanden met name voor het vastzetten van een lading voor een vrachtwagen of bestelbus, maar ze worden ook gebruikt voor:

  • bouwplaatsen
  • het vastzetten van tenten
  • marktkramen vastzetten
  • luifels en reclameborden
  • buitenopslag

Dus als jij een van de bovenstaande situaties van toepassing ziet op jouzelf, kun je wellicht het beste spanbanden aanschaffen.

spanbanden

Dikte, materialen en kleur

Uiteraard zijn er talloze verschillende soorten spanbanden te koop. Allereerst heb je de eendelige spanband. Deze bestaat uit een enkele band die aan een ratel vastzit. Daarmee snoer je dan de lading vast. Een andere optie is de spanbandenset. Dat is een andere naam voor de tweedelige spanband. Die bestaat uit een kort stuk band met een ratel en haak, plus een lange band met ook een haak en een eindfitting. Daarmee veranker je producten met meerdere banden. 

Gespen

Ook de gespen heb je in verschillende soorten. Welke gesp jij wil hebben, hangt af van het soort lading en bovendien je persoonlijke voorkeur. Hetzelfde geldt voor kleuren. Er zijn spanbanden met patronen beschikbaar of helemaal in een kleur. Je kunt bijvoorbeeld een spanband kiezen die past bij de kleur van je lading of het logo van je bedrijf. 

Berichten gemaakt 39

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven