Koeltransport

Koeltransport nu beschikbaar!

Ben jij al jarenlang geïnteresseerd geweest in het laten vervoeren van koeltransport of wil je er gewoon meer van weten in het algemeen? Dan is dit het juiste moment en juiste artikel om er meer van af te komen te weten. Koeltransport is al iets wat erg lang gebeurt en ook al veel wordt gedaan. Het is gewoon simpelweg goederen die gekoeld vervoerd moeten worden. De goederen hebben elk een andere temperatuur nodig en daarom hebben de vrachtwagens verschillende koelvakken en kunnen deze vakken dus ook in andere temperaturen gezet worden voor een optimaal vervoer van de goederen. De vrachtwagens hebben een nieuwe technologie ontwikkeld waardoor jij op afstand kan zien waar de vrachtwagen momenteel rijd, hoe koud de koelcel is op dat moment en hoelang het nog duurt voordat hij op bestemming is. 

Goederen die vervoerd worden

De goederen die koud vervoerd moeten worden zijn vaak goederen die snel bederven en dus goed koud moeten blijven tijdens het gehele traject en dit is dus vaak groente en fruit. Doordat de laadruimte in verschillende vakken opgedeeld kan worden kunnen er veel verschillende soorten groentes en fruit mee en is dat dus erg efficiënt.. Als je je vrachtwagen ATP hebt laten keuren, mag je internationaal gaan vervoeren.  

Levensmiddelen vervoeren

Mocht jij binnenkort levensmiddelen willen gaan vervoeren met een van de vrachtwagens van TSV dan weet je dat en goed zit. Ze hebben veel ervaring en weten dus hoe ze dit moeten gaan aanpakken met de HACCP controle systemen zodat er niks mis gaat en alles veilig en netjes aankomt bij de eindgebruiker van deze middelen. Mocht de chauffeur niet meer precies weten wat de HACCP regels zijn ligt er altijd een standaardboek in elke vrachtwagen waarin staat wat er moet gebeuren op elk moment.

Berichten gemaakt 8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven