29 januari 2022

Voordelig stickers laten maken

1 min read
stickers laten drukken

Als er een sticker is die overal voor gebruikt wordt dan is het wel een vinyl sticker, van enveloppen tot stickers op machines je kunt het zo gek niet bedenken. Stickers laten drukken van vinyl wordt al vele jaren gedaan, wat je ook op de sticker wenst het kan bijna allemaal gemaakt worden. Welke kleur of formaat je ook nodig hebt, ook de vormen ben je helemaal vrij in. Bij de stickerkoning ben je voor de gekste, leukste en mooiste stickers aan het goede adres.

Kies voor privacy thuis en op je werk

De meeste mensen kennen ze wel, de stickers op het raam om de privacy te beschermen als je beneden woont. In de meeste gevallen worden deze raamstickers gebruikt als een strook op het raam, maar ook andere vormen zijn natuurlijk mogelijk. Bij stickerkoning.nl kun je deze stickers laten drukken, met de gewenste opdruk en eventueel in een kleur die je leuk vindt. Ook voor bedrijven zijn deze stickers mogelijk, met bijvoorbeeld een logo op de sticker.

stickers laten drukken

Ook andere voorwerpen dan alleen stickers

Ben je als bedrijf naast stickers laten drukken ook op zoek naar pennen en aanstekers om reclame mee te maken, de stickerkoning heeft ook deze voorwerpen. Full colour is al mogelijk bij een oplage vanaf 50 stuks, zonder extra kosten dus je weet direct waar je aan toe bent. Maak voordelig reclame voor je eigen bedrijf, laat leuke pennen en aanstekers in verschillende kleuren maken met een logo of mooie tekst erop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *