Stretchfolie

Welk folie is geschikt om te verpakken?

Moet je als bedrijf pallets verpakken om ervoor te zorgen dat de lading niet alleen vaststaat, maar ook goed beschermd is dan is stretchfolie het ideale product daarvoor. Niet alleen om de lading vast te zetten is de folie geschikt, ook tegen vocht en vuil is je lading beschermd. Je hebt de keuze in verschillende soorten folie, transparant is een mogelijkheid om altijd te zich te blijven behouden op de lading en je goederen. Wil je de goederen beschermen tegen diefstal dan is zwarte folie ook een optie.

Stretchfolie

Gebruik voor de wikkelmachine

Stretchfolie kun je gebruiken op de wikkelmachine om je producten vast te zetten, door het wikkelen vormt er zich ook een beschermlaag om je goederen heen. Omdat het folie zeer flexibel is en wel uit te rekken is toch drie keer zijn eigen lengte, ben je altijd voordelig uit met het verpakken van goederen. De kwaliteit van de folie is uitstekend, mede omdat de Europese normen worden toegepast voor het ontwikkelen en vervaardigen van de folie. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van rekfolie worden direct doorgevoerd in de producten van pacomaeurope.com.

Stretchfolie

Verschillende diktes

De dikte van de stretchfolie bepaald in hoeverre de folie rekbaar is, hoe dunner de folie hoe meer deze gerekt kan worden om je goederen te beschermen. Dit betekent niet dat de folie dan van mindere kwaliteit is, elke folie hoe dik of dun ook is van uitstekende kwaliteit om je goederen en producten te beschermen tijdens opslag of transport. Ben je op zoek naar een machine om de folie mee te verwerken dan kun je deze ook kopen bij dit bedrijf.

Berichten gemaakt 53

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven