Google URL toevoegen

ZAKELIJK SUCCES, MAAR DAN MET EEN WEBSITE

Ondernemers hebben het gelukkig in de gaten dat een website niet meer mag ontbreken! De kans om online ook succes te boeken is beduidend aanwezig. Zo zijn er inmiddels 5,7 miljoen Nederlandse domeinnamen geregistreerd. Lees dus eerst de domeinnaam kopen tips goed alvorens jij je hierin gaat verdiepen! Als jij jouw keuze hebt kunnen maken, dan gaat Google URL toevoegen wel heel erg gemakkelijk.

domeinnaam kopen tips

Twijfelen over een domeinnaam?

Het lijkt een eenvoudige opgave maar niets is minder waar. Wanneer je spreekt over bijna zes miljoen domeinnamen die je al niet meer kunt gebruiken. Dan begrijp je vast en zeker ook wel dat de kans groot is dat jouw idee ook bezet is. Zorg er dus voor dat je meerdere exemplaren in gedachten hebt. Vergeet overigens niet om direct jouw domein te registreren zodra die nog beschikbaar is!

Ook zal je vaker zien dat websites een cijfer of streepje in hun URL gebruiken. Vaak vinden ze dit mooier staan of de eerste keuze was al bezet. Wanneer dit je overkomt, kies er dan voor om hier wat langer over na te denken. Een cijfer ziet er niet altijd professioneel uit. Bovendien wordt er vaak de fout gemaakt tussen de letter o en cijfer nul!

domeinnaam kopen tips

Al met al is het verstandig om geen persoonlijke namen in de URL te benoemen. Heb jij in de toekomst plannen om jouw website met waarde te verkopen, dan lukt het niet vanwege jouw naam! Zorg dus voor een passende URL en maak de stap om online ook succes te boeken.

Berichten gemaakt 51

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven